Tuesday, December 7, 2021
Jurnalism corect


Schimb de replici între Florin Cîțu și Marcel Ciolacu. Prim-ministrul: Îmi iau o zi – două din viaţă să îi explic bugetul / Președintele PSD: Și-a luat palme peste ochi la Bruxelles şi îşi varsă frustrările

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 13 februarie 2021

Prim-ministrul Florin Cîțu și președintele PSD, Marcel Ciolacu, au avut sâmbătă un schimb dur de replici. Șeful Guvernului a acuzat PSD de ipocrizie, după ce această formațiune ar fi criticat construcția bugetară a României în față unor oficiali de la Bruxelles. Replica a venit imediat din partea lui Marcel Ciolacu, care a pus atacul premierului pe seama unor presupuse reproșuri venite de la Comisia Europeană. 

„Mai mult, şi fac aici o paranteză şi să observăm cu toţii ipocrizia lui Ciolacu şi a celor de la PSD: aceşti oameni tot reclamă de câteva luni de zile la Comisia Europeană bugetul României. Aceiaşi oameni care acum câţiva ani de zile se supărau când noi reclamam la Comisia Europeană. Nu asta e problema că fac aceste reclamaţii. Eu aş prefera de la domnul Ciolacu, aşa cum am făcut şi în 2019 şi cum am cerut şi în perioada 2017-2019, de la tovarăşul Ciolacu aşteptam să mă sune, îmi luam eu o zi – două din viaţă, pierdeam timpul ăsta şi îi explicam cum e cu bugetul. Ştiu, e mai greu, dar îi explicam eu cum e cu bugetul, decât să facă aceste scrisori pe la Comisia Europeană. Deci, tovarăşul Ciolacu, când ai timp, dă-mi un telefon!”, a declarat Florin Cîțu, într-o conferință de presă la Palatul Victoria, citat de Agerpres.

Ciolacu: Și-a luat palme peste ochi la Bruxelles şi îşi varsă frustrările

Pe de altă parte, Marcel Ciolacu a susținut că prim-ministrul este supărat, după presupuse reproșuri pe care le-ar fi primit din partea Comisiei Europene.

„Cîţu şi-a luat palme peste ochi la Bruxelles şi îşi varsă frustrările pe toată lumea în ţară. Vrei să dai telefoane, Cîţule?! Hai pune mâna pe telefon şi formează: la milioanele de angajaţi cărora le-ai dat 2 lei pe zi la salariul minim; la milioanele de copii pe care i-ai minţit cu nesimţire că le creşti alocaţiile; la milioanele de pensionari de care ţi-ai bătut joc „electoral” că le creşti pensiile; la sutele de mii de fermieri loviţi de secetă cărora nu le-ai mai dat nicio despăgubire; la zecile de mii de antreprenori care şi-au închis afacerile aşteptând la nesfârşit banii promişi pe care voi i-aţi furat. Ai vreo 10 milioane de telefoane de dat! 10 milioane de români pe care i-ai nenorocit, Cîţule! Şi la sfârşit, dă-ţi demisia! Scuteşte-ne de răţoiala asta adolescentină!”

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW