Thursday, June 20, 2024
Jurnalism corect


Scene violente la Spitalul Orăşenesc Hârşova. Un pacient aflat în autoizolare s-a autoaccidentat grav

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 31 martie 2020 Etichete: , , ,

Un pacient aflat în a 13-a zi de autoizolare la domiciliu s-a accidentat, luni seară, și a venit la Spitalul Orăşenesc Hârşova. Bărbatul a început să amenințe, să jignească și să scuipe medicii și asistentele aflați în spital. 

„Pe timp de pandemie, personalul medico-sanitar trebuie sa faca fata unor situatii extreme, neprevazute, cum este cea pe care o vom relata in cele ce urmeaza. Individul din imagine, aflat in a treisprezecea zi de autoizolare s-a autoaccidentat, a patruns grav ranit in incinta spitalului amenintand, jignind si scuipand medici si asistente deopotriva, oameni care erau acolo pregatiti sa-i salveze viata. Oameni care au continuat sa isi faca treaba, indiferent de amenintarile acestuia si de faptul ca se expun unui caz suspect de COVID-19”, transmite managerul spitalului, Andrei-Bogdan Zidaru.

Din cauza stării critice în care se afla, pacientul a trebuit să fie tratat pe treptele spitalului.

În urma acestui eveniment, șase angajați ai spitalului se află acum în autoizolare și așteaptă rezultatele testelor pentru coronavirus.

Spitalul Orășenesc Hârșova a solicitat public întocmirea unui dosar penal în cazul acestui individ.

„Ne va fi din ce in ce mai greu sa continuam in aceste conditii. Este nevoie de mult calm si intelegere. În cursul zilei de maine va fi solicitata comandamentului pentru situatii de urgenta prezenta armatei (sau a unei alte autoritati) pentru a asigura paza institutiei”, se arată într-un mesaj postat pe Facebook.

 

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW