Wednesday, April 24, 2024
Jurnalism corect


Scene incredibile la o școală din Prahova. Doi elevi sunt cercetați de Poliție după ce au hărțuit sexual o profesoară

By Dragomir Georgiana , in Stirile zilei , at 7 aprilie 2023 Etichete: , , , ,

Poliţia din Prahova a  demarat o anchetă penală care vizează  doi elevi de 13 ani, de la o şcoală din localitatea Valea Doftanei, care ar fi hărţuit sexual o profesoară. Totul a fost  filmat, iar imaginile îi arată pe minori în ipostaze total nepotrivite, cu un limbaj agresiv. Mai mult decât atât, unul dintre copii folosește în clasă, în mod nestingherit, o țigară electronică.

Poliţiştii Secţiei de poliţie rurală Valea Doftanei au fost sesizaţi de către directorul unei unităţi şcolare din comuna Brebu despre faptul că deţine o înregistrare audio video prin care doi elevi cu vârstele de 13 ani, în timp ce se aflau într-o sală de clasă, au simulat exercitarea unor acte de natură sexuală asupra unui cadru didactic”, a transmis IPJ Prahova.

Acuzațiile sunt de ultraj  contra bunelor moravuri. Din conținutul filmării, pe care Main News nu o va publica pentru respectarea drepturilor minorilor, reiese că profesoara se străduiește să-și ducă lecția la bun sfârșit, dar nu are o reacție fermă împotriva comportamentului celor doi elevi. Copiii ajung aproape de gâtul ei, încearcă să o sărute, o scuipă și simulează acte sexuale în timp ce ea scrie la tablă.

Recent, sistemul educațional din România a fost zguduit de un alt caz de „teribilism” transformat în tentativă de omor. Un elev de 16 ani și-a înjunghiat profesoara, enervat că le-a dat un test. Acum, stă într-un centru de detenție pentru minori și cere să fie lăsat în libertate.

Ligia Deca, ministru al Educației, susținea că trebuie să existe mai multe regulamente și măsuri de siguranță în școli, atât pentru elevi cât și pentru profesori.

 

 

 

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW