Sunday, October 17, 2021
Jurnalism corect


Scandalul spitalului construit din donații: PRO TV o dă afară pe Dana Budeanu, Europa FM renunță la publicitatea venită de la Primăria Capitalei

By Andreea Traicu , in Fara categorie Stirile zilei , at 31 octombrie 2019 Etichete: , , ,

Apar primele consecințe în scandalul Spitalului oncologic pentru copii construit de Asociația „Dăruiește viață”: postul de televiziune PRO Tv renunță la colaborarea cu Dana Budeanu, cea care a distribuit o postare jignitoare la adresa ONG-ului. În același timp, postul de radio Europa FM anunță că va acorda spații gratuite de publicitate campaniei de strângere de fonduri inițiată de Asociația „Dăruiește Viață”. 

„Începând cu data de 30 octombrie 2019, colaborarea noastră cu Dana Budeanu a încetat. PRO TV este liderul televiziunilor din România și a susținut dintotdeauna cauze care au adus schimbări reale în viețile oamenilor, fie că vorbim despre lupta împotriva cancerului, sprijinirea copiilor abandonați sau protecția mediului înconjurător. PRO TV inspiră românii să fie mai buni prin divertisment de calitate, informație și ne dorim ca valorile pe care le promovăm, printre care se află onestitatea, responsabilitatea, pozitivitatea să se reflecte și în acțiunile partenerilor noștri”, a precizat PRO Tv într-un comunicat public.

Pe de altă parte, postul de radio Europa FM a anunțat că va renunța la publicitatea venită de la Primăria Capitalei prin Administrația Spitalelor  și că va dona cei 167.000 de lei donați deja.

„În contextul scandalului declanșat de Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, împotriva proiectului “Noi construim un spital”, desfășurat de fundatia “Dăruiește viață”, Europa FM a decis să acorde spații gratuite de publicitate pentru promovarea acestei inițiative, care urmărește finanțarea din donații a primului spital public de oncologie pediatrică”, au precizat reprezentanții Europa FM.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW