Friday, March 29, 2024
Jurnalism corect


VIDEO Scandal la conferința de presă organizată de Nicușor Dan/ Bădulescu nu îl lasă pe candidatul PNL la Primăria Capitalei să vorbească

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 5 iunie 2020 Etichete: , , ,

Viceprimarul PSD al Bucureștiului, Aurelian Bădulescu, îl împiedică pe Nicușor Dan, candidat la Primăria Capitalei, să susțină o conferință de presă în care intenționează să prezinte bilanțul mandatului Gabrielei Firea.

Conferință de presă susținută de Candidatul PNL și USR la Primăria Capitalei, Nicușor Dan.

Publicată de Partidul Naţional Liberal pe Vineri, 5 iunie 2020

 

Bădulescu a apărut la evenimentul organizat de Nicușor Dan în zona Prelungirea Ghencea și a început să vorbească în paralel cu candidatul PNL.

Nicușor Dan i-a spus viceprimarului să păstreze măsura distanțării sociale, însă Bădulescu a rămas lângă el, spunând încontinuu că minte.

Bădulescu i-a reproșat lui Nicușor Dan că în ultimii ani a stat „într-un duap”. Mai mult, social-democratul a adus și un dulap cu el, motiv pentru care cei doi s-au îmbrâncit, pentru a arunca corpul de mobilă.

Fiindcă Aurelian Bădulescu nu s-a lăsat și a luat din nou dulapul aruncat în iarbă, a intervenit o persoană care l-a însoțit pe Nicușor Dan la conferința de presă. Bădulescu i-a reproșat candidatului PNL la PMB că umblă cu „gorile”.

”Ne cerem scuze pentru circul pe care, în maniera caracteristică, îl face PSD”, a spus Nicuşor Dan în debutul conferinţei de presă, fiind întrerupt în permanenţă de Aurelian Bădulescu.

La un moment dat, deranjat de faptul că Bădulescu se apropia de el nerespectând distanța fizică, Nicușor Dan i-a pus mâna pe umăr și i-a spus „Du-te, domnule, de aici!”, moment în care Bădulescu a acuzat că „îl împinge cu o violență ieșită din comun”.

Știre în curs de actualizare

Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW