Wednesday, May 29, 2024
Jurnalism corect


Scandal în TVR: Jurnalistul Dorin Chiotea spune că este amenințat de un fost reprezentant al României la Eurovision

By Ana Teșcan , in Stirile zilei , at 14 mai 2024

Jurnalistul Dorin Chiotea a spus marți, 14 mai, că este amenințat de un fost reprezentant al României la Eurovision, Theodor Andrei. 

„Dl Theodor Andrei mă amenință voalat că mă dă afară din TVR după ce v-am amintit zilele trecute că a făcut țara de râs la Eurovision 2023. Îi înțeleg orgoliul de mare muzician cu zero puncte”, a scris Chiotea într-o postare pe Facebook.

Chiotea a criticat dur în urmă cu patru zile reprezentația fostului concurent.

„Anul trecut pe vremea asta niște mahări posedați de vocația eșecului făceau România de râs la Eurovision trimițându-l pe tristul ăsta ciudat să ne reprezinte cu o melodie infectă. Rezultatul: cea mai proastă clasare posibilă, caz unic în istoria concursului, ZERO puncte din prima”.

Cum a răspuns fostul reprezentant al României la Eurovision

„Intrebarea ramane una singura: Cat de ironic este ca fix un membru TVR face hate-speech fostului lor reprezentant? Cam cat de penibil sa fii? Cam cat de inconstient penal sa fii? Sau nu e o pierdere pentru nimeni sa pleci din TVR?

Cat despre parerea mea despre cuvintele dumnealui: tacerea este de aur.

Multi razboinici se arata dupa lupta, sau nu a fost de ajuns cand am spus tot adevarul in podcastul „Fără Perdea”, in urma caruia marea majoritate a fanilor Eurovision au aflat ce si cum se mananca la televiziunea nationala?

Pai asa e frumos? Sa prezentam o realitate trunchiata urmaritorilor, dl. Dorin Chiotea ?”, a răspuns cântărețul.

Theodor Andrei a reprezentat România la Eurovision 2023, unde a cântat melodia „D.G.T. (Off and on)”. Prestația lui nu a impresionat, dimpotrivă, anul trecut țara noastră a obținut cel mai slab rezultat din istorie.

CITEȘTE ȘI: Cum s-a transformat concursul Eurovision dintr-un festival al muzicii într-un „festival” al corectitudinii politice. Horia Moculescu: „Mai nou contează foarte mult genul solistului”

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW