Sunday, February 23, 2020
Jurnalism corect


Scandal in PSD Dâmbovița după ce fiul Rovanei Plumb a fost ales vicepreședinte

By Andreea Traicu , in Politic Stirile zilei , at 21 iunie 2019 Etichete: , ,

Alegerea fiului Rovanei Plumb în funcția de vicepreședinte al PSD Târgoviște l-a determinat pe deputatul Corneliul Ştefan să demisioneze din funcţia de preşedinte executiv al organizației. Deputatul spune că numirea lui Andrei Plumb este nestatutară.

„Am inclus aici şi campania electorală pentru alegerile europarlamentare, rezultatele obţinute, total nesatisfăcătore, dar şi relaţiile interumane din cadrul filialei, modul de abordare a unor probleme de partid de indivizi care au pătruns în organizaţia noastră pe uşa din dos şi care au început să dirijeze obscur activitatea internă. (…)

Hotărârea mea de a renunţa la această funcţie reprezintă un semnal de alarmă, o undă de mobilizare a noastră, a tuturor celor care muncim de ani buni pentru această organizaţie. (…)
Suntem o organizaţie puternică, una dintre cele mai mari din ţară şi nu trebuie să ne diluăm credibilitatea, forţa, în jocurile meschine ale interesului unora sau altora”, a scris deputatul Corneliu Ștefan pe pagina personala de Facebook.

Întrebat de jurnaliști despre mitingul de la Târgoviște, deputatul spune că nu a fost implicat în organizare. Reamintim că, in campania electorală, orașul Târgoviște a fost complet blocat de mitingul PSD, iar pentru a avea acces in oraș oamenii au avut nevoie de parole.

Foto: Corneliu Ștefan/Facebook

Citeste si:  Tonel Pop: Alexandra a dat date după care putea fi găsită instantaneu/ Declarațiile lui Dincă nu se potrivesc

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW