Monday, May 23, 2022
Jurnalism corect


Scandal în prima zi de campanie. USR acuză PSD că a înscenat o filmare cu persoane deghizate în reprezentanți ai minorităților sexuale îmbrăcate cu tricouri false USR-PLUS – VIDEO

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic , at 28 august 2020 Etichete: , , , ,

Alianța USR PLUS cere instituțiilor statului să se sesizeze cu privire la faptul că în mediul online a apărut un clip video care înfățișează persoane deghizate în reprezentanți ai minorităților sexuale, îmbrăcate cu tricouri false cu sigla alianței, distribuind pliante electorale în Voluntari. USR-PLUS susține că această filmare a fost înscenată de PSD. 

„Alianța USR PLUS condamnă înscenarea murdară realizată de PSD, care promovează pe rețelele de socializare clipuri video cu persoane deghizate în reprezentanți ai minorităților sexuale și îmbrăcate cu tricouri false USRPLUS, distribuind pliante electorale în Voluntari. Acele persoane nu sunt membri sau voluntari ai USRPLUS, iar acțiunea este realizată în mod deliberat pentru a induce în eroare alegătorii. Alianța USR PLUS solicită instituțiilor statului să se sesizeze. PSD face ce știe el mai bine de 30 de ani: să mintă, să fure și să incite la ură. Clipurile video sunt promovate în mod coordonat pe rețelele de socializare de membri și simpatizanți ai PSD, inclusiv de către candidați și consilieri ai PSD, cum este Constantin-Cristinel Iliescu consilier în cadrul Consiliului Local Sector 2, o persoană apropiată de candidatul PSD la Sectorul 2, Dan Cristian Popescu”, a transmis Alianța USR-PLUS, într-un comunicat de presă.

VIDEO

 

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW