Friday, March 29, 2024
Jurnalism corect


Scandal în Poliția Română după ce, înainte să demisioneze, Liviu Vasilescu l-a mutat pe Radu Gavriș la Harghita. Fostul șef de la Omoruri :Am aflat din presă

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 2 septembrie 2020 Etichete: , , ,

Adjunctul Poliției Capitalei, comisarul șef Radu Gavriș, a fost mutat la Inspectoratul de Poliție Harghita, înainte ca fostul șef al Poliției Naționale să își dea demisia. Fostul șef de la Omoruri susține că nu a fost informat de această decizie și că ar fi aflat acest lucru din presă.

Radu Gavriș a fost mutat la IPJ Harghita de fostul șef al Poliției Naționale, înainte ca acesta să demisioneze.  Adjunctul Poliției Capitalei a spus că a aflat din presă decizia luată de Liviu Vasilescu, fostul șef al Poliției Naționale, conform Europa FM.

Acesta poate contesta decizia luată de fostul șef al Poliției Naționale, dar nu poate refuza să o îndeplinească.

Până în acest moment, Radu Gavriș nu a fost înștiințat oficial că va trebui să plece de la București. Acesta a condus timp de 11 ani, din 2007 și pana în 2018, serviciul Omoruri al Poliției Capitalei.

CITEȘTE ȘI: Adjunctul șefului Poliției Capitalei, comisarul Radu Gavriș, mutat pentru șase luni la IPJ Harghita

Liviu Vasilescu a demisionat, marți, din funcția de inspector general al Poliției Române, după scandalului creat în urma întâlnirii sale cu niște membri ai clanului Duduianu.

CITEȘTE ȘI: Liviu Vasilescu a demisionat din funcția de șef al Poliției Române. Decizia a fost luată în urma scandalului legat de întâlnirea cu interlopii

Sursă foto: Poliția Română

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW