Thursday, February 22, 2024
Jurnalism corect


Scandal în fața sediului PSD: Protestatar #rezist, pus la pământ și încătușat de către polițiști

By Tudor Alexandru , in Stirile zilei , at 9 septembrie 2019 Etichete: , ,

Celebrul protestatar al mișcării #Rezist, Marian Tivilic Moroșanu, cunoscut opiniei publice drept „Ceaușeascu”, a fost ridicat de către agenții de poliție și dus la secție, după ce, oamenii legii l-au pus la pământ și l-au încătușat

„Lasă-mă să mă exprim, că mă exprim împotriva unui Guvern”, țipa „Ceaușescu” în momentul în care agentul de poliție l-a pus la pământ.

„Trebuie să te exprimi în mod civilizat”, i-a răspuns polițistul.

În urma evenimentului, Marian Moroșanu a fost ridicat de polițiști și dus la secție.

Marian Moroșanu zis „Ceaușescu” a fost unul dintre tinerii care au luptat la Revoluție. Acesta a participat activ și la Mineriadă. Protestatarul #Rezist a fost arestat la Mineriada din 13-15 iunie 1990 și acuzat de subminarea economiei naționale, potrivit unor informații publice. Ulterior, acesta a fost eliberat.

„Când am intrat în greva foamei la Jilava, mi-au arătat acuzaţiile şi mandatul de arestare. Încadrarea mea era la maximum 15 ani pentru subminarea economiei naţionale. Pe spatele mandatului scria: «A nu fi lăsat liber. Reprezintă un foarte mare pericol social» Ulterior, încadrarea a fost schimbată în infracţiune de ultraj, de distrugere şi de pătrundere frauduloasă într-o instituţie publică. Ulterior am fost judecat în stare de libertate şi condamnat la 1 an şi 8 luni de închisoare cu suspendare”, preciza „Ceauşescu”, pentru Ziarul Ring.

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More to that Topic: mainnews.ro/scandal-in-fata-sediului-psd-protestatar-rezist-pus-la-pamant/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW