Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Scandal de proporții în noaptea dintre ani în Baia Mare. Mai mulți bărbați s-au bătut la petrecerea de Revelion și au ajuns la spital

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 1 ianuarie 2020 Etichete: , , ,

Trei bărbați au fost transportați la spital, miercuri dimineața, în urma unui scandal izbucnit după petrecerea de Revelion, la un hotel din Baia Mare. A fost necesară intervenția a zeci de polițiști, a trei ambulanțe și a unui echipaj SMURD.

A fost întocmit dosar penal și oamenii legii fac cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat la petrecerea de Revelion, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Maramureș, Florina Meteș.

„Un conflict a izbucnit de Revelion la un restaurantul unui hotel din Baia Mare iar pentru aplanarea acesteia la fața locului au intervenit mai multe echipaje de poliție, de la ordine publică. Polițiștii au identificat trei bărbați care prezentau urme de violență și care au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din primele verificări s-a constatat că mai multe persoane care se aflau la restaurantul respectiv s-au agresat iar în cauză s-a întocmit dosar penal și se continuă cercetările pentru a se stabili ce s-a întâmplat”, a spus Meteș.

Potrivit presei locale, mai mulți tineri s-au bătut cu pumnii și picioarele dar și cu sticlele de băutura. În urma altercației, mai multe persoane au fost rănite.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *