Thursday, October 28, 2021
Jurnalism corect


Sancțiuni pentru cei care nu poartă mască în spații închise, după ridicarea stării de urgență

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 11 mai 2020 Etichete: , ,

Premierul Ludovic Orban a declarat că vor fi introduse sancțiuni pentru persoanele care nu vor purta mască de protecție în spații închise, după data de 15 mai, când va fi ridicată starea de urgență.

Totodată, prim-ministrul a a spus că se are în vedere achiziția de măști pentru elevii care vor susține examene și persoanele cu venituri reduse. În plus, Orban a spus că angajatorii vor trebui să asigure măști de protecție pentru angajați.

„Nu cred ca va fi necesar controlul prețului măștilor, avem 23 de producători autorizați, ne-am organizat ca pe lângă importurile se fac de către companiile private, sa asiguram pătrunderea pe piață a unei cantități suficiente de măști. Avem în vederea achiziționarea de măști de care Ministerul Educației. Pregătim un act normativ ca sa asiguram un număr de măști pentru persoanele vulnerabile. Cu siguranță va exista o sancțiune, lucrurile trebuie sa se dezvolte graduală, trebuie ca oamenii sa se obișnuiască cu purtatul măștii, iar angajatorii trebuie sa asigure măști”, a declarat premierul la Digi 24.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW