Friday, December 9, 2022
Jurnalism corect


Sălile de spectacol și restaurantele ar putea fi redeschise în Capitală, la 30% din capacitate / Prefect: Ședința CMBSU va avea loc duminică

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 1 mai 2021

Prefectul Capitalei a anunțat că a convocat, pentru duminică, ședința Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență, unde se va discuta despre relaxarea măsurilor de restricție, odată cu scăderea ratei de infectare.

Şedinţa Comitetului Municipal pentru Situaţii de Urgenţă va avea loc mâine (duminică – n.r.), la ora 11,00, online. După cum am precizat şi până acum, vor fi discutate două lucruri, şi anume sălile de spectacol şi restaurantele deschise la interior în proporţie de 30 la sută din numărul de locuri disponibile. Deschiderea sălilor de spectacol şi a restaurantelor la interior este scenariul din hotărârea de guvern”, a declarat prefectul Capitalei, potrivit Agerpres.

Alin Stoica a adăugat că hotărârea adoptată de CMSU București ar urma să între în vigoare de luni, de la ora 00:00.

Luni, la ora 00,00, intră în vigoare hotărârea, deci fiecare se poate organiza de luni încolo să deschidă sălile de spectacol şi restaurantele la interior şi doar în proporţie de 30%”, a spus Alin Stoica.

Grupul de Comunicare Strategică a raportat, sâmbătă, o rată de infectare în Capitală de 2,86 de cazuri la mia de locuitori, în scădere față de zilele precedente.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW