Monday, June 24, 2024
Jurnalism corect


S-a reluat căutarea persoanelor dispărute după ce barca în care se aflau s-a răsturnat în râul Mureş. Doi copii, printre dispăruți

By news.ro , in Stirile zilei , at 2 mai 2023 Etichete: , , , , ,

Marţi, 2 mai, s-a reluat căutarea celor patru persoane dispărute, printre care doi copii, după ce barca în care s-au aflat, s-a răsturnat duminică seară pe râul Mureş. Intervin 17 pompieri din Timiş şi alţi 13 din Arad, precum şi echipaje de scafandri. 

ISU Timiş intervine marţi, pentru căutarea celor patru persoane dispărute, după ce barca în care se aflau s-a răsturnat în râul Mureş, cu 17 pompieri, 4 autospeciale de serviciu, 3 autospeciale de primă intervenţie şi comandă, un microbuz cu 4 scafandri şi 7 bărci.

De asemenea, ISU Arad intervine cu 13 pompieri, un echipaj de scafandri, 4 autospeciale de primă intervenţie şi comandă, 4 bărci şi un echipaj SMURD.

Barca în care se aflau 12 persoane s-a răsturnat, duminică seară, în râul Mureş, în zona localităţii Periam Port din judeţul Timiş. Şapte persoane au reuşit să se salveze, iar un copil de 3 ani a fost declarat decedat. Alte patru persoane, doi copii şi doi adulţi, sunt căutaţi încă de pompieri şi scafandri. Conducătorul bărcii a fost reţinut 24 de ore şi este cercetat pentru ucidere din culpă. Barca lui nu era înmatriculată şi el nu deţinea certificat de conducere a ambarcaţiunii. De asemenea, bărbatul consumase alcool.

CITEȘTE ȘI: Pompierii caută persoanele dispărute, după ce o barcă s-a răsturnat în râul Mureș. Un copil de 3 ani a murit, iar doi adulți și doi copii sunt de negăsit

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW