Monday, April 15, 2024
Jurnalism corect


Rusia a bombardat aproape de Isaccea. O dronă a căzut și a explodat lângă un bac cu români

By news.ro , in Război în Ucraina Stirile zilei , at 26 septembrie 2023 Etichete: , , ,

Un atac cu drone a avut loc în noaptea de luni spre marţi, pe malul ucrainean al Dunării, în zona localităţii Orlovka, unele căzând în apropierea unui bac cu români care pleca spre Isaccea. Garda de Coastă a anunţat închiderea traficului prin PTF Isaccea.

Imagini distribuite pe Facebook arată exploziile şi imagini de pe bac cu un bărbat care strigă ”Fugi!”, precizând că drona a picat direct în vamă.

Filmările au fost realizate de Gabor Petru şi postate pe pagina sa de Facebook. El se afla pe un bac în momentul la care aveau loc exploziile.

„Mai vine o dronă, fugi că pică aici. Aici a picat, direct în Vamă. Mai vin încă. Nu le auziţi? Scoateţi curentul repede”, se aude bărbatul pe filmare.

De asemenea, pe alte reţele de socializare există alte filmări ale unor localnici din Isaccea care surprind dronele care cad în Ucraina şi în care se aud alarmele antiaeriene din ţara vecină.

Reprezentanţii Gărzii de Coastă au anunţat marţi dimineaţă, că traficul prin PTF Isaccea este închis total din cauza atacurilor de azi noapte de pe partea ucraineană (PTF Orlovka).

Astfel, traficul pe ieşire este redirectionat către Galaţi Rutier.

„La acest moment, poliţiştii de frontieră din PTF Isaccea operează strict autovehiculele aflate în punct pe intrare. Cele doua bacuri care asigură traversarea de pe un mai pe altul al Dunării sunt ancorate pe malul românesc”, au transmis reprezentanţii Gărzii de Coastă.

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW