Monday, June 17, 2024
Jurnalism corect


Rovana Plumb: Eu am propus ca doamna Viorica Dăncilă să preia funcţia de preşedinte a organizaţiei de femei

By Daniela Eremia , in Politic Stirile zilei , at 27 noiembrie 2019 Etichete: , , , , , , , ,

Rovana Plumb a anunțat, marți, după ședința CEx, că ea este cea care a propus ca Viorica Dăncilă să preia funcția de președinte a organizației femeilor social-democrate.

„Eu am propus ca doamna Viorica Dăncilă să preia funcţia de preşedinte a organizaţiei de femei. De ce? Pentru că doamna Dăncilă a muncit enorm de mult, iubeşte enorm de mult acest partid şi, după cum bine ştiţi, a plecat tot din rândurile organizaţiei de femei. Ni s-a părut că este un gest normal şi firesc pentru doamna Dăncilă să reprezinte femeile social-democrate şi nu numai”, a declarat Rovana Plumb, la finalul CEx-ului PSD de marţi.

Europarlamentarul PSD a explicat că Viorica Dăncila a ascultat părerea tuturor colegilor din CEx și după aceea a anunțat că  va demisiona din funcția de președinte PSD, acest gest fiind unilateral.

„A fost unitelateral. Doamna Dăncilă este un om demn şi nu trebuie să fie convinsă. Doamna Dăncilă a ascultat poziţiile fiecăruia dintre noi, cei care facem parte din CEx şi la sfârşit a luat cuvântul, spunând că îşi va da demisia”, a explicat Rovana.

Ramona a declarat că aceste întâlniri sunt obișnuite în PSD și că în partid există o serie întreagă de astfel de adunări.

„Nu este vorba aici de o întâlnire secretă. Întotdeauna în partidul nostru există o serie întreagă de întâlniri, în anumite împrejurări şi momente. Dacă un coleg, de exemplu eu doresc să mă întâlnescu cu mai mulţi colegi, dacă răspund la invitaţia mea sigur că ne întâlnim. Avem o responsabilitate numai de PSD şi de ţara noastră”, a conchis Plumb.

Viorica Dăncilă a anunțat, marți, la sfârșitul ședinței CEx, că își dă demisia din funcția de președinte al PSD.

După ce a demisionat din funcția de președinte PSD, Viorica Dăncilă a fost aleasă pentru funcția de președinte al organizației de femei social-democrate.

Sursă foto: Facebook          

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW