Sunday, June 23, 2024
Jurnalism corect


România, prima țară aleasă de Regele Charles să deschidă campania prin care se promovează relațiile cu oamenii obișnuiți

By Dragomir Georgiana , in Stirile zilei , at 10 aprilie 2023 Etichete: , , , ,

România va fi reprezentată de președintele Klaus Iohannis și de soția sa, la încoronarea Regelui Charles al III-lea al Marii Britanii. Evenimentul va avea loc la data de 6 mai, iar statul nostru a fost ales primul să deschidă campania prin care se fac cunoscute lumii relațiile Regelui Charles cu oamenii obișnuiți, susțin surse prezidențiale pentru TVR. 

Membrii familiilor regale sunt în, dacă vreți, decizia Regelui Charles, pe când reprezentanții de alte ranguri ai altor state sunt la decizia guvernului. Statul decide cine vine și cine nu vine, alocând un număr mai mic de locuri pentru decizia personală a Regelui Charles, care a ales nu doar din familie, ci și, de exemplu, persoane care s-au remarcat în activitatea fundațiilor și asociațiilor pe care le patronează, membri ai comunității care au contribuit cu ceva”, a precizat Ioan Luca Vlad, avocat, membru al Consiliului Regal, pentru sursa menționată.

La încoronarea regelui Charles sunt așteptați să participe peste 2000 de invitați. Este de notorietate legătura prințului Charles cu România. El a achiziționat zece locuințe în țara noastră și a desfășurat mai multe campanii de împădurire. A promovat frumusețea peisajelor din România ori de câte ori a avut ocazia, fiind numit un „real ambasador turistic”.

Se inaugurează o domnie care va pune România pe prim plan și o va feri de anumite, dacă vreți, viziuni negative„, subliniază avocatul Ioan Luca Vlad, membru al Consiliului Regal, conform TVR.

Autoritățile din România susțin că relațiile de cooperare cu Marea Britanie sunt foarte bune, iar de acum înainte acestea au toate șansele să se extindă.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

 

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW