Saturday, April 20, 2024
Jurnalism corect


Români, greci și bulgari ocupă primele locuri în Uniunea Europeană în ceea ce privește numărul de ore lucrate în anul 2022

By Florea Eva , in Stirile zilei , at 9 decembrie 2023 Etichete: ,

Cetățenii români, greci și bulgari ocupă primele locuri în Uniunea Europeană în ceea ce privește numărul de ore lucrate în anul 2022. În schimb, cei care lucrează cel mai puțin se regăsesc în Ţările de Jos, Danemarca, Finlanda, Suedia, Austria și Germania.

Conform unui studiu publicat miercuri de Institutul francez Rexecode, românii, grecii și bulgarii au muncit semnificativ mai mult în 2022 decât alți muncitori din Uniunea Europeană, susține Agerpres, care a preluat datele de la BTA.

Conform datelor colectate de Rexecode Institute, în 2022, bulgarii au înregistrat o medie de 1.993 de ore lucrate pe an, în timp ce media la nivelul Uniunii Europene a fost de 1.679 de ore în același an.

Românii s-au situat pe primul loc în Uniunea Europeană, cu o medie de 2.029 de ore lucrate în anul precedent, fiind urmați de greci, care au înregistrat 1.979 de ore de muncă.

Cetățenii din Ţările de Jos, Danemarca, Finlanda, Suedia, Austria și Germania s-au plasat sub media din UE, având o medie de 1.600 de ore lucrate pe an.

 

Foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW