Tuesday, April 16, 2024
Jurnalism corect


România ocupă locul 4 în clasamentul țărilor cu cele mai bune recenzii online

By Diochetanu Andreea , in Stirile zilei , at 27 august 2022

România ocupă locul 4 în clasamentul din luna iulie 2022 al țărilor cu cele mai bune recenzii online oferite de către turiști, anunță sâmbătă, 27 august, Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului.

Potrivit sursei citate, evaluarea a fost realizată în cadrul parteneriatul dintre Comisia Europeană pentru Turism (CET) și TCI Research, pe baza recenziilor (rating & review) formulate de vizitatori, inventariate din mai mult de 25 de surse.

Dintre acestea, Ministerul Turismului menționează TripAdvisor, Google Reviews, Facebook, Expedia și Booking.

„Concret, au fost vizate cele mai populare 200 de hoteluri și atracții de turistice din fiecare țară membră CET, dar și din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord și Suedia.

Primele trei poziții au fost ocupate de Muntenegru, Polonia și Italia. După România, în clasament urmează Grecia, Serbia, Republica Cehă, Croația, Spania și Slovacia.

România este membră CET alături de alte 34 organizații de turism din Europa. Parteneriatul încheiat cu TCI Research are scopul de a monitoriza Pulsul Europei, prin platforma TRAVELSAT Pulse”, mai arată sursa citată.

Foto: Facebook/ Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului 

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW