Saturday, May 25, 2024
Jurnalism corect


România o ia la vale. O nouă alunecare de teren, produsă pe o stradă din Cluj-Napoca

By news.ro , in Stirile zilei , at 27 aprilie 2024

O alunecare de teren s-a produs pe o stradă din Cluj-Napoca, fiind afectată una dintre benzi, pe o lungime de 20 metri. Traficul auto a fost restricţionat, iar zona este monitorizată de echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi Poliţiei Locale.

Potrivit ISU Cluj, a fost înregistrată o solicitare privind o alunecare de teren care s-a produs pe strada Uliului din municipiul Cluj-Napoca.

„La faţa locului s-a alocat un echipaj cu o autospecială din cadrul Detaşamentului 2 Cluj-Napoca, care a constatat că a fost afectată una dintre benzile de mers a carosabilului, pe o lungime de aproximativ 20 de m. Totodată, s-a anunţat Poliţia locală şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Primăriei municipiului Cluj-Napoca, care au alocat echipaje şi personal de specialitate la evenimentul respectiv”, a arătat sursa citată.

De asemenea, ca măsură de siguranţă a fost restricţionat traficul auto pe strada Uliului, iar echipajul ISU Cluj rămâne în supraveghere, alături de echipaje ale Poliţiei locale şi personal al SVSU Cluj-Napoca, pentru a evalua dacă alunecarea de teren avansează.

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW