Thursday, December 8, 2022
Jurnalism corect


Român arestat în Italia pentru o agresiune asupra unui minor. Bărbatul a fost prins după nouă ani

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 29 august 2019 Etichete: , , ,

Un bărbat de origine română a fost prins și arestat de autoritățile din Italia pentru o faptă pe care a comis-o acum 9 ani. Bărbatul ar fi agresat sexual o minoră, în timp ce se afla în România. Acesta a fost condamnat la 9 ani de închisoare, însă a reusit să fugă în Italia.

Potrivit polițiștilor, în 2010 acesta a ademenit o fată de 16 ani în baia unui restaurant din Bicaz și, împreună cu încă un bărbat,  ar fi agresat-o pe tânără.

„În fapt, la data de 19.05.2010, aflându-se într-un local din Bicaz, județul Neamț, bărbatul a ademenit o adolescentă de 16 ani, în grupul sanitar al restaurantului. Ulterior, și-a chemat complicele și împreună au comis fapta sus-menționată”, se arată într-un comunicat IGPR.

Trei ani mai târziu, în 2013, bărbatul în vârstă de 38 de ani a fost condamnat la 9 ani închisoare, pentru violență sexuală în grup.

„Cel în cauză a fost condamnat, în 2013, la 9 ani închisoare, pentru violență sexuală în grup, fapta fiind comisă în complicitate cu alt conațional, la Bicaz, în anul 2010, asupra unei victime care, la acel moment, era minoră”, transmite IGPR.

Ulterior, după condamnare, făptașul a fugit din țară și a fost dat în urmărire internațională. Bărbatul a fost găsit de polițiști în localitatea italiană Villa di Briano (Provincia Caserta/Regiunea Campania).

sursa foto: Facebook

 

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW