Monday, May 17, 2021
Jurnalism corect


Robert Negoiță nu exclude susținerea lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei: Este suficient de grav să mai pierdem patru ani

By Madalina Balaceanu , in Politic , at 17 iulie 2020 Etichete: ,

Primarul sectorului 3 din București, Robert Negoiță, susține că nu exclude susținerea lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei, fiind nemulțumit de ceea ce nu s-a realizat în București în cei patru ani de mandat ai Gabrielei Firea.

„În momentul în care vom avea anunțați candidații pentru Primăria Generală, dacă nu vom avea noi, vom susține pe cel mai potrivit să ocupe acest loc. Asta înseamnă că nu excludem nicio variantă, încercăm să facem ce considerăm că este normal pentru București, astfel încât să meargă mai departe. Să mai pierdem patru ani consider că este suficient de grav ca să ne putem permite așa ceva. Astăzi noi ne sufocăm în trafic, astăzi Bucureștiul este blocat, infrastructură mare în ultimii 30 de ani, aproape inexistent. Este o rușine pentru toți care au trecut pe acolo, fără excepție. Puțin probabil să susținem pe cineva care a demonstrat ce poate sau mai ales ce nu poate și credeți-mă că o spun cu foarte mult regret”, a spus Negoiță la Antena 3.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW