Sunday, November 28, 2021
Jurnalism corect


Robert Negoiță, întrebat dacă o susține pe Gabriela Firea: Este un răspuns foarte dificil

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 6 iulie 2020 Etichete: , ,

După ce a anunțat că nu va mai candida din  partea Partidului Social Democrat, primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, se delimitează și de actualul primar general, Gabriela Firea.

Întrebat dacă o va susține pe Gabriela Firea pentru un nou mandat în fruntea Capitalei, Robert Negoiță s-a ferit să ofere un răspuns tranșant.

„E o întrebare foarte dificilă. De fapt nu întrebarea ci răspunsul este foarte dificil. Nu aș vrea să comunic pe această temă, cel puțin nu în acest moment. Nu alergăm pe același culoar,” a declarat Robert Negoiță, la Digi24.

Ulterior, Negoiță s-a lansat într-o critică acerbă a activității primarilor care au condus Bucureștiul după Revoluție, arătând cu degetul spre gravele probleme încă nerezolvate.

„Este o rușine pentru București și pentru România faptul că în mai bine de 30 de ani în București s-au făcut două pasaje și jumătate. Ar trebui să le fie tuturor primarilor generali care au trecut pe acolo și au cheltuit miliarde de euro și nu au lăsat în urma lor aproape nimic. Repet, dacă există astăzi o problemă în București este problema traficului care aduce după sine problema poluării. Din perspectiva asta trebuie să ne dea explicații și nouă de ce trebuie să stăm în trafic și să ne sufocăm în fum. Aici cred că sunt persoane care trebuie să ne dea explicații,” a mai spus Robert Negoiță.

Robert Negoiță era considerat foarte apropiat de primarul general, Gabriela Firea, care este și nașa de botez a unuia dintre copiii săi.

CITEȘTE ȘI: Gabriela Firea a răbufnit după plecarea lui Negoiță din partid: Cea mai josnica ticăloșie a omului este trădarea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW