Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Robert Negoiță spune că este dispus să candideze din partea PSD-PNL la Primăria Capitalei: „Nu mă mai opun unei nominalizări”

By Stratulat Anca , in Stirile zilei , at 18 aprilie 2024 Etichete: , , ,

Robert Negoiță, actualul primar al Sectorului 3, a declarat joi, într-un interviu acordat postului Realitatea PLUS, că ar accepta să îl înlocuiască pe Cătălin Cîrstoiu în postura de candidat al alianței PSD-PNL pentru primăria Capitalei.

De asemenea, primarul Sectorului 3 a recunoscut că își exprimă regretul pentru faptul că acum patru ani nu a sprijinit candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei. Robert Negoiță a afirmat, în cadrul interviului acordat Realitatea Plus, că nu va mai respinge o eventuală propunere de a candida pentru Primăria Capitalei.

„Nu pot să vă confirm acum. Cert este că e un moment important, Bucureștiul a suferit de subdezvoltare, în ultimii 4 ani, și noi trebuie să ne luptăm cu toate forțele pentru București. Dacă partidul o va face, nu voi mai refuza, deși până acum am tot refuzat. Am avut mai multe discuții, chiar și luni, la guvern, dar nu vreau să dau detalii. Eu nu mă mai opun unei nominalizări din partea alianțe, deci, aș fi dispus să fiu candidatul PSD-PNL. Au fost discuții, inclusiv în alianță, nu e o decizie luată, vor mai fi discuții. Nu sunt decizii pe care le iau eu, ci doar îmi arăt disponibilitatea de a candida din partea alianței. Eu nu am fost implicat, dar mi-au fost prezentate analize nefavorabile, pentru că de aceea ne-am tot întâlnit ca să găsim o soluție la problema Cîrstoiu”, a declarat Robert Negoiță.

Gabriela Firea și-a exprimat deja sprijinul pentru o posibilă candidatură a lui Robert Negoiță din partea coaliției.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii