Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Robert Cazanciuc îi răspunde lui Klaus Iohannis: Cinic este să ții la putere un Guvern care prin incompetență și hoție pune în pericol întreaga națiune

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 31 august 2020 Etichete: , , ,

Robert Cazanciuc, președintele interimar al Senatului, îi dă un răspuns lui Klaus Iohannis, spunând că acesta continuă să se comporte ca președinte al PNL, nu ca Președinte al României. În plus, acesta face apel la senatorii și deputații PNL să fie prezenți în Parlament pentru a-și asuma înfrângerea.

Senatorul PSD i-a răspuns mesajului lui Klaus Iohannis, acuzându-l că ține la putere un Guvern care pune în pericol țara. Acesta face apel la deputații și senatorii PNL pentru a fi prezenți în sală.

Senatorul #PSD Robert Cazanciuc, președintele interimar al Senatului României: „Președintele Klaus Iohannis continuă să se comporte ca Președinte al PNL și nu ca Președinte al tuturor românilor, așa cum îl obligă Constituția.

Constituția pare să fi ajuns astăzi o simplă bucată de hârtie călcată în picioare de mahării PNL, dornici să scoată maxim de profit, politic și financiar din criza în care ne aflăm.

Domnule Președinte, cinic nu este să folosești instrumentele profunde ale democrației, cum ar fi moțiunea de cenzură, cinic este să dezertezi din fața românilor, așa cum a făcut-o Florin Cîțu în plină pandemie. Cinic este să ții la putere un guvern care prin incompetență și hoție pune în pericol întreaga națiune.

Cinic este să amanetezi viitorul țării, atunci când nu ești în stare să oferi soluții pentru deschiderea școlilor, punând astfel în pericol copiii, părinții și profesorii.

Domnule Iohannis, din respect pentru democrație, faceți apel la senatorii și deputații PNL, să nu fugă din parlament și să-și asume cu demnitate înfrângerea”, a declarat Robert Cazanciuc.

CITEȘTE ȘI: Klaus Iohannis, mesaj către parlamentari înainte de votul moțiunii de cenzură: Nu deveniți complici la un astfel de act iresponsabil

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *