Friday, May 20, 2022
Jurnalism corect


Rezultate parțiale: Gabriel Oprea a fost votat de 815 români (0,01%) | Candidatura independentă, anunțată ca o „urmare a zecilor de mii de mesaje primite de la patrioţi români”

By Robert Madaianu , in Politic Stirile zilei , at 8 decembrie 2020 Etichete: ,

Fostul ministru de Interne, Gabriel Oprea, a obținut 0,01% din voturi la alegerile parlamentare, potrivit rezultatelor parțiale anunțate de Biroul Electoral Central. BEC a finalizat numărarea voturilor din 98,6% din secțiile de votare.

Potrivit datelor de până acum, fostul ministru de Interne a obținut 815 voturi, adică 0,01%.

CITEȘTE ȘI: Candidat la parlamentare, Gabriel Oprea cere presei să nu mai vorbească despre cazul Gigină, polițistul care a murit în timp ce îl ducea acasă

Gabriel Oprea a candidat ca independent la alegerile parlamentare din acest an.

Într-un comunicat al Uniunii Militarilor şi Poliţiştilor „Mihai Viteazul”, al cărei preşedinte este chiar Oprea, se arăta, în urmă cu mai multe săptămâni, că decizia de a candida „vine ca urmare a zecilor de mii de mesaje primite de la patrioţi români, de la militari şi poliţişti din toată ţara, în care aceştia îi solicită fostului vicepremier să candideze pentru a le apăra drepturile, din nou, din Parlament”.

CITEȘTE ȘI: ANALIZĂ Un pas înapoi și doi înainte | Politicienii pe care nici cele mai mari tragedii nu i-au scos din viața politică

Foto: Inquam Photos/George Călin

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW