Monday, June 14, 2021
Jurnalism corect


Reprezentanții PNL, USR-PLUS și UDMR vor relua negocierile pentru formarea unei majorități / Kelemen Hunor: Până la finalul anului vom avea un guvern

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 17 decembrie 2020

Reprezentanții PNL, USR-PLUS și UDMR au anunțat că s-au reluat negocierile pentru formarea unei majorități parlamentare. Dan Barna a anunțat că, începând de joi, vor fi reluate discuțiile privind programul comun de guvernare, iar de vineri vor fi reluate discuțiile privind partea politică

Kelemen Hunor a precizat că o majoritate formată din PNL, USR-PLUS și UDMR ar fi singura soluție pentru România. Președintele UDMR a menționat că viitorul guvern va fi investit până la finalul anului.

Vom continua aceste discuții, deoarece această majoritate formată din PNL, USR-PLUS și UDMR este soluția pentru România și vom găsi o echilibrare pe toate palierele. Până la finalul anului vom avea un guvern”, a precizat Kelemen Hunor.

Ludovic Orban susține că aceștia vor comunica, împreună, rezultatul și evoluția discuțiilor.

Am stabilit să reluăm discuțiile, vom comunica rezultatul și evoluția discuțiilor, pe măsură ce se ajunge la înțelegeri pe diferite teme”, a transmis Ludovic Orban.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW