Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Remus Truică a fost ridicat de polițiști pentru a fi încarcerat / Omul de afaceri are de ispășit o pedeapsă de 7 ani

By Matthew Garvey , in Justitie Stirile zilei , at 17 decembrie 2020

Remus Truică a fost ridicat de polițiștii de la IPJ Ilfov pentru a fi încarcerat, ca urmare a condamnării la 7 ani de detenție, dispusă de ÎCCJ în dosarul privind retrocedarea fermei regale Băneasa. Omul de afaceri a fost dus la Poliția Snagov, iar ulterior va fi transferat la penitenciar. 

La data de 17 decembrie a.c., polițiștii Statiunii Snagov au pus în aplicare un Mandat de Executare a Pedepsei Închisorii, emis la data de 17.12.2020, de către Curtea de Apel Brașov, pe numele unui bărbat, în vârstă de 50 de ani, condamnat la 7 ani închisoare cu executare, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de influență, spălare de bani și complicitate la infracțiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice”, a transmis IPJ Ilfov.

CITEȘTE ȘI: Decizie ÎCCJ: Remus Truică, condamnat definitiv la 7 ani de închisoare / Paul al României, pedeapsă de 3 ani și 4 luni / Israelienii Silberstein și Steinmetz, câte 5 ani

Afaceristul Remus Truică a fost condamnat definitiv la 7 ani de închisoare, în timp ce Paul al României a primit o pedeapsă de 3 ani și patru luni.

Între timp, polițiștii au ajuns la locuința lui Paul al România.

Oamenii de afaceri israelieni Tal Silberstein și Benyamin Steinmetz au fost condamnați la 5 ani de închisoare.

Jurnalistul Dan Andronic a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare.

Sursă foto: Agerpres

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *