Wednesday, June 12, 2024
Jurnalism corect


Accesul în saloane se face doar după ce clienților le este luată temperatura / Condiții speciale pentru programări

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 9 mai 2020 Etichete: , , ,

După data de 15 mai saloanele de înfrumusețare își vor relua activitatea însă cu anumite măsuri de protecție impuse de autorități. Institutul Național de Sănătate Publică propune o serie de măsuri de relaxare care se vor lua odată cu ridicarea stării de urgență.

Documentul poate fi consultat pe pagina de web a INSP, www.insp.gov.ro, secțiunea Comunicate.

Toate observațiile și propunerile celor interesați pot fi transmise la adresa de mail propuneri.relaxare@ms.ro

Reguli de organizare și desfășurare a activităților de îngrijire personală în spațiile special destinate

 1. Prin activitatea de îngrijire personală se înțelege activitatea desfășurată în spații special destinate pentru frizerie, coafură, manichiură, pedichiură și cosmetică.
 2. Accesul la aceste servicii se realizează cu programare prealabilă, astfel încât să nu existe persoane în așteptare în interiorul incintei, asigurându-se o suprafață minimă de 4 mp pentru fiecare client și o distanță minimă de 2 m, între oricare 2 persoane apropiate;
 3. La efectuarea programării, clientul va fi informat asupra faptului ca accesul în interiorul incintei se va realiza doar după verificarea temperaturii, care nu trebuie să depășească 370 , sub rezerva absenței simptomelor virozelor respiratorii și cu dezinfecția mâinilor. Operatorul economic are obligația de a pune la dispoziție materialele și substanțele necesare.
 4. Personalul angajat are obligația de a purta în permanență mânuși și mască, iar după fiecare client se va proceda la dezinfectarea instrumentarului și suprafețelor de lucru.
 5. Măștile de protecție utilizate de personal vor fi schimbate la un interval de cel mult 4 ore, iar mânușile vor fi dezinfectate după fiecare client.
 6. Incinta va fi aerisită la un interval de cel mult 2 ore.

Comentarii


 • … [Trackback]

  […] Read More on that Topic: mainnews.ro/reguli-noi-pentru-saloanele-de-infrumusetare-dupa-15-mai-in-ce-conditii-ne-putem-face-o-programare/ […]

 • … [Trackback]

  […] Read More here to that Topic: mainnews.ro/reguli-noi-pentru-saloanele-de-infrumusetare-dupa-15-mai-in-ce-conditii-ne-putem-face-o-programare/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW