Wednesday, June 16, 2021
Jurnalism corect


Reducerea TVA a fost amânată, la cererea PNL/ Deputat PSD: Florin Roman nu a mai mirosit a alcool ca data trecută

By Daniela Eremia , in Politic Stirile zilei , at 18 decembrie 2019 Etichete: , , , ,

Deputații au decis, miercuri, să retrimită la comisia de specialitate pentru două săptămâni proiectul de lege privind reducerea TVA de la 19 la 16 procente și a celei pentru livrarea de alimente, de la 9 la 5%.

Liderul deputaților liberali, Florin Roman, este cel care a făcut solicitarea de a retrimite la comisie proiectul inițiat de el privind reducerea cotei TVA.

S-au înregistrat 137 de voturi “pentru” şi 136 de voturi ”împotrivă”.

Totodată, în cadrul dezbaterilor s-au făcut acuzații grave la adresa liderului deputaților, social-democratul Nicolae Bacalbașa susținând că Florin Roman a mirosit a alcool „data trecută”.

Deputatul PNL Florin Roman : Reducerile cotei unice va îmbunătății rata colectării de către stat

”Vreţi să vă răzbunaţi pe PNL. Greşit. Vă răzbunaţi pe România şi veţi plăti şi pentru această aroganţă. Spuneţi că vreţi dialog, dar de fapt nu vreţi decât să arătaţi pesediştilor că azi voi încă sunteţi tari în Parlament, că nu vor fi alegeri a primarilor în două tururi şi dinamitaţi România doar pentru a vă poziţiona în interiorul PSD. (…) Eu sunt iniţiatorul acestui proiect de lege şi mi-l asum, pentru că ceea ce nu înţelegeţi dumneavoastră este că liberalii au altă gândire economică ca şi dumneavoastră. Principiul liberal este foarte simplu, taxe mai mici. Sunt mai mulţi plătitori de taxe şi impozite. Atunci când am venit cu cota unică, tot dumneavoastră, înfieraţi, cu mânia proletară, cota unică. V-am demonstrat că având o cotă maim mică colectăm mai mult decât o cotă mai mare”, a spus Florin Roman.

Deputatul PSD Nicolae Bacalbașa: Discursul lui Roman este deliric și mârlănie

„Am fost ameninţat de data aceasta, după ce colegul meu a profanat injurii şi ca de obicei a ameninţat. Vreau să spun că data trecută când nu a vrut să plece 10 minute de la microfon, mirosea violent a alcool. Acum nu l-am mirosit, nu ştiu, dar, ca medic, apropo de discursul dumnealui pot să spun cu toată responsabilitatea că aceasta se numeste din punct de vedere psihiatric delir, iar din punct de vedere al lumii din care provin se numeşte mârlănie”, a spus Bacalbaşa.

Proiectul de lege a primit, marți, raport favorabil de la Comisia pentru buget a forului legislativ.

Sursă foto: Inquam Photos/George Călin

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW