Wednesday, December 7, 2022
Jurnalism corect


Rectificarea bugetară care conține amendamentul PSD pentru majorarea pensiilor cu 40%, adoptată de Parlament

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 22 septembrie 2020 Etichete: , ,

Rectificarea bugetară care conținea și amendamentul PSD pentru majorarea pensiilor cu 40% a fost adoptată de Parlament. PNL a anunțat că va ataca la CCR cele două proiecte de rectificare a bugetului de stat și a bugetului de asigurări sociale.

Proiectul de lege pentru aprobarea ordonanței de urgență a Guvernului nr. 135/2020 cu privire la rectificarea bugetului de stat pe anul 2020, modificarea unor acte normative și stabilirea unor măsuri bugetare a fost adoptat, marți, de către plenul reunit al Parlamentului.

Liderul deputaților liberali anunță că PNL va ataca la CCR cele două proiecte de rectificare a bugetului de stat și a bugetului de asigurări sociale, fiind optimist că, duminică, la alegerile locale, cetățenii vor vota cu PNL pentru a scăpa de PSD.

Aţi demonstrat că nu vă pasă de România, de oameni, de viitorul acestei ţări, şi sunt convins că românii vor plăti nota la alegerile locale şi la alegerile parlamentare.  Vom ataca la CCR cele două proiecte de rectificare a bugetului de stat şi a bugetului de asigurări sociale şi vom face tot ceea ce ţine de noi pentru ca România să scape de PSD şi duminică românii vor vota PNL pentru a scăpa de PSD”, a declarat Florin Roman, marți, în Parlament.

Proiectul de lege care include majorarea pensiilor cu 40% a fost adoptat cu 242 de voturi „pentru”, 147 de voturi „împotrivă”, 11 abțineri, iar un parlamentar nu și-a exprimat votul.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com