Friday, March 29, 2024
Jurnalism corect


Rectificarea bugetară, aprobată în ședință de Guvern / Ludovic Orban: Sigur că trebuie să fim extrem de atenţi la cheltuieli

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 23 noiembrie 2020

Guvernul s-a întrunit în ședință pentru a aproba proiectele de ordonanță de urgență privind rectificarea bugetului de stat şi a bugetului asigurărilor sociale de stat. Premierul a cerut ordonatorilor principali de credite să aibă grijă în gestionarea fondurilor, pentru a menține un echilibru care ar permite României să revină la un deficit bugetar de sub 3% din PIB.

Sigur că trebuie să fim extrem de atenţi la cheltuieli. Cer ordonatorilor principali de credite să aibă extrem de mare grijă în efectuarea cheltuielilor, astfel încât să putem să menţinem un echilibru bugetar care să ne permită în anii următori să revenim cât mai repede posibil la un deficit bugetar de sub 3% din PIB, care într-adevăr să asigure un echilibru în ceea ce priveşte bugetul de stat şi bugetul general consolidat, dar şi bugetul asigurărilor sociale de stat”, a spus Ludovic Orban, la începutul şedinţei de Guvern de luni.

CITEȘTE ȘI: A treia rectificare bugetară pe anul 2020 / Ce ministere primesc cele mai mari sume suplimentare

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW