Friday, January 21, 2022
Jurnalism corect


Reconfigurare a zonelor de promenadă din Capitală. Pe unde vor avea voie să se plimbe bucureștenii

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 13 iunie 2020 Etichete: , , ,

Zonele de promenadă din Capitală vor suferi modificări în acest weekend. Se extind noi zone în care bucureștenii se pot plimba în aer liber.

Reconfigurarea zonelor de promenadă din Capitală

 • Zona 2 de promenadă a fost extinsă, pe Calea Victoriei, de la aleea Kretzulescu până la Bd. Regina Elisabeta, cu posibilitatea circulației de traversare la Str. Ion Campineanu și Bd. Regina Elisabeta, în continuare zona pietonala fiind pe Calea Victoriei – Strada Eforie – Strada Domnița Anastasia – Strada Ing. A Saligny – Splaiul Independenței.
 • Zona 3, delimitata de Bd. Eroilor – Bd. Eroii Sanitari – Piața Operei – Strada Dr. J. Lister – Strada Dr. Gr. Romniceanu a fost desființată, circulația auto urmând să revină la situația anterioară.
 • Zona 5 a fost restrânsă, și va fi delimitată de Bd. Dacia, – Bd. N. Bălcescu – Str. Mendeleev – Str. G.Enescu – Str. G. Clemenceau – Str. N. Golescu – Calea Victoriei. Pe arterele care delimitează perimetrul mai sus menționat circulația auto se desfășoara normal.

Zonele din București care rămân neschimbate

 • Zona 1– Strada Polonă (de la Bd. Dacia) – Strada A.D. Xenopol – Strada Dionise Lupu – Strada C.A. Rosetti – Strada J.L. Calderon (de la Strada C.A. Rosetti) – Strada I.L. Caragiale – Strada Icoanei – Strada A. Vlaicu.
 • Zona 4– Strada E. Quinet (de la Strada Academiei) – Strada Biserica Enei
 • Zona 6– Strada G. Enescu – Strada N. Golescu – Calea Victoriei – Strada C.A. Rosetti – Bulevardul N. Balcescu.
 • Zona 7– Bulevardul Unirii, între Piața Constituției și locala de vest a Pieței Unirii.

Conform Primăriei Capitalei, se va extinde zona de promenadă de pe Calea Victoriei și se desființează cea din cartierul Cotroceni. De altfel, se va modifica și zona din apropierea Pieței Amzei.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

 

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  MainNews

  FREE
  VIEW