Friday, July 26, 2024
Jurnalism corect


Reacțiile politicienilor după condamnarea lui Dragnea. Lider PSD: E o execuție

By Andreea Traicu , in Justitie Stirile zilei , at 27 mai 2019 Etichete: , ,

Reacțiile politicienilor nu au întârziat să apară după decizia ÎCCJ de condamnarea definitiva a lui Liviu Dragnea la închisoare cu executare.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu susține că este vorba despre o execuție a lui Liviu Dragnea:

„Nu ne așteptam ca președintele PSD să fie condamnat, este singurul condamnat din dosar. E o execuție clară a președintelui PSD, așa cum s-a întâmplat și cu Adrian Năstase, pentru că așa vor sistemul paralel nenorocit și președintele Klaus Iohannis. A fost o ură general împotriva președintelui Dragnea și pe această ură s-a mers la vot”, a declarat Cătălin Rădulescu la Digi24.

Trebuie să recunoaștem decizia pe care a luat-o astăzi justiția. Trebuie să căutăm soluții care să reechilibreze partidul, a spus Ecaterina Andronescu

„Să ne întoarcem într-o lume normală. Agenda personală a domnului Dragnea nu mai e suprapusă cu agenda publică. România are dreptul la normalitate și acum e timpul să ne apucăm să reparăm ce au stricat PSD și ALDE și să construim o țară așa cum ne dorim”, spune Alianţa 2020 USR-PLUS.
Nu mă bucur de răul nimenui. Lângă Dragnea au fost o groază de slugi și complici care acum se vor spăla pe mâini de Dragnea, dar l-au menținut la conducere. Efectul va fi un haos și o rușine, a spus Victor Ponta, liderul Pro România, la Digi24.
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW