Friday, July 26, 2024
Jurnalism corect


Reacții ale magistraților. Dănileț: Oare cum sună titulatura „politician sub acoperire în justiție”?/ Baltag: În realitate, independența justiției nu l-a preocupat deloc pe președinte

By Madalina Balaceanu , in Justitie Stirile zilei , at 28 august 2019 Etichete: , , ,

Judecătoarea Gabriela Baltag, membru CSM, a declarat că astăzi s-a văzut adevărata față a celor care invocă permanent teorii privind independența justiției. Baltag susține că justiția a avut o șansă, iar aceasta a purtat numele judecătoarei Dana Gîrbovan.

”Justiția a avut o șansă iar aceasta a purtat, până mai recent, numele judecătoarei Dana Gârbovan”, a declarat Gabriela Baltag pentru QMagazine.

Astăzi am văzut fiecare adevărata față a celor care invocă permanent teorii privind independența justiției! Sper că nu mai are nimeni vreo îndoială; totul este numai la nivel de aparență!

Prin decizia luată – de respingere a propunerii doamnei judecător Dana Gârbovan în funcția de ministru al justiției – au căzut toate măștile propagandei privind statul de drept.

În realitate, independența justiției nu l-a preocupat deloc pe președinte. Avem dovada concretă prin decizia luată! Este greu să găsească în fruntea acestei importante instituții o persoană după viziunea, chipul și asemănarea Domniei Sale!

Sper să-și găsească alte construcții electorale fiindcă ar fi o blasfemie să mai rostească vreodată expresia justiție independentă!”, a declarat Gabriela Baltag pentru Qmagazine.ro.

La rândul său, magistratul Cristi Dănileț susține că Dana Gîrbovan este un „politician sub acoperire în justiție”.

„Oare cum sună titulatura „magistrat fost viitor ministru”? La fel ca „politician sub acoperire în justiție”, nu?!”, a scris Cristi Dănileț pe Facebook.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW