Thursday, December 3, 2020
Jurnalism corect


Reacția Romgaz după ce DNA a prins în flagrant un om de afaceri cu mită pentru un director al companiei

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Justitie Stirile zilei , at 12 mai 2020 Etichete: , ,

Un bărbat a fost prins în flagrant, luni, de către procurorii DNA în timp ce dădea mită 50 000 de euro unui director al Societății Naționale de Gaze Naturale Romgaz.  Conducerea companiei a transmis public că manifestă toleranţă zero faţă de astfel de situații.

„Conducerea executivă ROMGAZ a luat act de informaţiile apărute în presă şi transmite public pe această cale că manifestă toleranţă zero faţă de orice faptă de corupţie şi va sprijini organele abilitate să efectueaze cercetările în acest caz. S.N.G.N. Romgaz S.A. mizează pe transparenţă şi corectitudine şi întreprinde toate acţiunile necesare pentru evitarea oricăror situaţii care pot crea vulnerabilităţi cu impact asupra activităţii curente şi a imaginii companiei”, a transmis compania, printr-un comunicat de presă.

Directorul are calitate de martor în acest dosar, conform surselor mainnews.ro. Suma de bani reprezintă doar o parte din șpaga promisă pentru ca directorul să aprobe plata unui contract de vânzare-cumpărare care avea ca obiect achiziționarea, de către compania națională, a unei suprafețe de teren.

Inculpatul a fost reținut pentru 24 de ore. Conform surselor mainnews.ro, denunțul a fost făcut chiar de persoana care are calitate de martor în acest dosar.

Citește și Bărbat prins în flagrant dând mită de 50.000 de euro unui director Romgaz – SURSE

sursa foto: Ovidiu Micsik / Inquam Photos

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW