Tuesday, May 21, 2024
Jurnalism corect


Reacția Poliției Capitalei la scrisoarea ofițerilor de la Serviciul Omoruri în care acuză lupte interne

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 15 iunie 2020 Etichete: , , , ,

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a transmis, luni seară, o reacție la scrisoarea semnată de polițiștii din cadrul Serviciului Omoruri din Capitală în care reclamă că munca și salariile le sunt afectate de birocrație. 

DGPMB precizează că, în prezent, toți polițiștii Serviciului Omoruri din cadrul Poliției București primesc toate drepturile financiare prevăzute de legislația în vigoare, „având la bază documente justificative”.

Referitor la verificarea dispusă de către conducerea Poliției Capitalei care vizează conducerea Serviciului Omoruri, DGPMB precizează că verificările au la bază o sesizare, „transmisă spre verificare structurii de control intern, conform căreia, în trecut, personalul cu atribuții în întocmirea, vizarea și aprobarea documentelor privind acordarea unor sporuri specifice serviciului, nu le ar fi întocmit în mod corect”.

„La finalizarea acestora, se va analiza rezultatul și se vor dispune măsuri, în funcție de situația concret înregistrată”, conform DGPMB.

Vezi și Scrisoare șocantă a polițiștilor de la Serviciul Omoruri: Suntem un ghimpe în coasta cuiva / Ofițerii acuză lupte interne cu conducerea Poliției Capitalei

sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW