Monday, June 24, 2024
Jurnalism corect


Reacția lui Robert Negoiță după ce a fost amendat cu 10.000 de lei fiindcă s-a plimbat cu bicicleta în parc: Nu a fost intenția mea de a nu respecta legea

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 20 aprilie 2020 Etichete: ,

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a reacționat pe Facebook după ce a primit o amendă de 10.000 de lei pentru că s-a plimbat prin parc cu bicicleta în prima zi de Paște. Edilul spune că, deși nu a vrut să încalce ordonanța militară, își asumă faptul că a greșit și va suporta consecințele.

Mi s-a adus la cunoștință că am fost amendat pentru episodul de ieri din Parcul IOR. Asemenea oricărui cetățean sunt obligat să mă supun legilor acestei țări și, chiar dacă nu a fost intenția mea să încalc ordonanța militară, imi asum faptul ca am greșit și, prin urmare, voi suporta consecințele.

Cetățenii Sectorului 3, cei care mă cunosc de opt ani, timp în care ne-am intersectat de sute de ori prin sectorul nostru, știu că am parcurs la pas, pe bicicletă sau cu mașina, fiecare centimetru al acestui sector pentru a găsi cele mai bune soluții la problemele ce țin de administrația locală. Și duminica, și sâmbăta, și în zilele de sărbătoare. Nu a fost nici pe departe intenția mea de a sfida, de a nu respecta legea sau de a vă minți în vreun fel în legătură cu episodul de ieri. Eu chiar ieșisem sa inspectez Parcul IOR. Dar, din păcate, ideea nefericită de a îmbina utilul cu plăcutul intr-o zi de sărbătoare, adică aceea de a o lua alături de mine pe prietena mea, a fost una neinspirată și nepotrivită.

Imi pare rău pentru acest episod, mi-l asum și îmi cer scuze celor care s-au simțit lezați în vreun fel. Aceasta nu a fost în nicio clipă intenția mea. Mereu avem de învățat și tot timpul trebuie să căutăm să facem lucrurile mai bine. Pentru mine, ziua de ieri a fost o lecție.

Vă mulțumesc pentru toate criticile, voi ține cont de ele, iar pe viitor voi fi mult mai atent. Nimeni nu e mai presus de lege, prin urmare, vreau să le mulțumesc tuturor celor care zilele acestea sunt în prima linie și au grijă ca situația sa fie una optimă pentru vremurile dificile pe care le trăim”, a scris Negoiță pe Facebook.

Context

Polițiștii din Capitală s-au autosesizat și l-au sancționat pe primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, cu 10.000 lei, după apariția, pe internet, a imaginilor în care acesta este văzut în Parcul IOR din București, în ciuda faptului că acesta este închis publicului, din cauza restricțiilor impuse de strarea de urgență.

”Poliția Capitalei s-a sesizat din oficiu, iar cele două persoane au fost sancționate contravențional, pentru încălcarea prevederilor Ordonanțelor Militare, cu suma de 10.000 lei fiecare”, potrivit Poliției Capitalei, care nu a publicat și numele celor amendați.

Informațiile Main News spun, însă, că este vorba despre Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, și persoana care îl însoțea.

Primarul sectorului 3 din București a fost surprins în prima zi de Paște plimbându-se în parcul IOR din Capitală, împreună cu iubita sa, în condițiile în care parcurile din București au fost închise pe timpul stării de urgență.

Edilul susține că plimbarea în parc s-a datorat verificării mentenanței parcului.

„Azi am dat o tură completă în Parcul IOR, fiindcă nu reușisem de ceva timp să fac asta. Am constatat, din păcate, că deși există personal alocat pentru mentenanța parcului, chiar și în această perioadă, sunt elemente ce trebuie rezolvate rapid. De la reparații la mobilierul stradal și până la refacerea spațiilor verzi și a anumitor zone. Mâine, am convocat o ședință cu cei ce se ocupă de mentenanța Parcului IOR și le voi trasa câteva sarcini clare”, a scris pe Negoiță.

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More on on that Topic: mainnews.ro/reactia-lui-robert-negoita-dupa-ce-a-fost-amendat-cu-10-000-de-lei-fiindca-s-a-plimbat-cu-bicicleta-in-parc-nu-a-fost-intentia-mea-de-a-nu-respecta-legea/ […]

  • … [Trackback]

    […] Read More on on that Topic: mainnews.ro/reactia-lui-robert-negoita-dupa-ce-a-fost-amendat-cu-10-000-de-lei-fiindca-s-a-plimbat-cu-bicicleta-in-parc-nu-a-fost-intentia-mea-de-a-nu-respecta-legea/ […]

  • … [Trackback]

    […] Find More Info here to that Topic: mainnews.ro/reactia-lui-robert-negoita-dupa-ce-a-fost-amendat-cu-10-000-de-lei-fiindca-s-a-plimbat-cu-bicicleta-in-parc-nu-a-fost-intentia-mea-de-a-nu-respecta-legea/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW