Saturday, May 18, 2024
Jurnalism corect


Reacția lui Ciolacu după ce Negoiță a anunțat că nu mai candidează din partea PSD la alegeri: Cred că a fost o decizie pripită / Sunt multe răni încă neînchise în PSD

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 8 iulie 2020 Etichete: , , ,

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, spune că îi pare rău că primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a ales să nu mai candideze din partea Partidului Social Democrat la alegeri, considerând că decizia edilului a fost una pripită.

”Eu am văzut totul nuanţat, Robert Negoiţă rămâne în PSD. E o decizie personală. Îmi pare rău. Eu am avut şi am în continuare o comunicare bună cu Robert, chiar eram prieteni. Sper să fim prieteni în continuare. Cred că a fost o decizie pripită. Dar mai este până la alegeri”, a declarat Marcel Ciolacu, la Digi24.

Întrebat dacă reprezintă o pierdere pentru partid, Ciolacu a spus: ”Categoric. Avem discuţii, momentan este o decizie anunţată. Are un plan politic personal. Eu sunt adeptul politicii de echipă. Câteodată avem şi viziuni diferite. Asta nu înseamnă că suntem duşmani. Vom intra într-o perioadă de campanie electorală unde suntem adversari în cazul în care îşi menţine decizia de a nu candida din partea PSD şi acestea sunt lucrurile”.

Referitor la mesajul amplu transmis de Negoiță în care a adus multe acuzații la adresa PSD, liderul partidului a spus: ”Sunt multe răni încă neînchise în PSD. Încă nu am avut capacitatea şi cred că nu am avut timpul necesar în şase luni să închid toate aceste răni din interiorul partidului. A fost o perioadă destul de tulbure a partidului, condus un pic mai pe alte principii, nu tocmai benefice unei vieţi de partid, o centralizare a deciziei, câteodată cu o cultivare de a ne certa între noi. În acest moment vreau să cred că este cu totul şi cu totul altă abordare. Într-adevăr, pentru ca rănile să se închidă trebuie timp”.

Vezi și Negoiță: Nu voi mai candida din partea PSD la alegerile locale din această toamnă / Primarul Sectorului 3, „scrisoare” de adio pentru PSD

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

 

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW