Thursday, December 8, 2022
Jurnalism corect


Reacția lui Băsescu după ce Iohannis a spus că este primul președinte care n-a fost comunist: Nu mi-am câştigat pâine din calitatea de membru de partid

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 22 decembrie 2019 Etichete: , , ,

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, confirmă faptul că a fost membru al Partidului Comunist Român, dar spune că “nu și-a câștigat pâinea” din asta. Declrațiile europarlamentarului PMP vin ca o reacție a afirmației actualului președinte, Klaus Iohannis, care a spus că este primul șef al statului care nu a fost communist.

”Nu ştiu dacă dl. Iohannis a fost membru de partid sau nu, dar eu am fost membru de partid. Trebuie să spun că pe mare nu m-a întrebat niciodată furtuna dacă sunt membru de partid. Era o condiţie ca să poţi să preie comanda unei nave… Ce comandă… Noi am ieşit din Institut 95% membri de partid. În anul patru ne-a făcut membri de partid. Deci de la gradul de ofiţer trei ne făceau membri de partid. Eu nu mi-am câştigat pâine din calitatea de membru de partid, ci din cea de comandant, de căpitan de cursă lungă”, a declarat la România TV fostul preşedinte Traian Băsescu.

sursa foto: Facebook

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW