Thursday, January 27, 2022
Jurnalism corect


Reacția lui Bănicioiu, după ce DNA l-a acuzat de luare de mită: Consider acuzațiile vehiculate în presă false

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 20 octombrie 2020 Etichete: , , ,

Nicolae Bănicioiu susține că acuzațiile lansate de DNA la adresa lui ar fi false și anunță că nu va mai candida pentru un loc în Parlament. Fostul ministru din timpul guvernării Ponta precizează că nu are nimic de ascuns și că își dorește să se afle adevărul.

Nicolae Bănicioiu a reacționat, după ce DNA l-a acuzat de trafic de influență și luare de mită. Procurorii susțin că ar fi primit peste 3 milioane de lei de la doi oameni de afaceri ale căror firme aveau contracte cu mai multe spitale din subordinea Ministerului Sănătății.

Fostul ministru al Sănătății a precizat că informațiile ar fi false și că nu are nimic de ascuns în acest sens.

CITEȘTE ȘI: DNA cere ridicarea imunității lui Nicolae Bănicioiu / Fostul ministru al Sănătății din guvernul Ponta este acuzat că ar fi primit mită de peste 3 milioane de lei

Acesta a mai anunțat că nu va candida pentru un post în Parlament.

„Am văzut astăzi cu surprindere comunicatul DNA și vreau să fac următoarele precizări: în primul rând consider acuzațiile vehiculate în presă false și din această cauză doresc să am acces la dosar cât de repede posibil!
Sunt pentru a se ridica imunitatea deoarece nu am nimic de ascuns și cred că totuși clarificarea cât mai rapidă a situației, va fi în interesul tuturor.
Inteleg că odată cu începutul campaniei electorale acesta ar fi un subiect care poate ar îngreuna lămurirea lucrurilor și din această cauză am decis că nu voi mai candida!
Imi doresc doar aflarea cât mai rapidă a adevărului și sper ca acest demers să nu fie generat de persoane care au ele probleme și probabil ca să scape au inventat fapte.
Voi comunica când voi afla mai multe detalii legate dosar!”

Am văzut astăzi cu surprindere comunicatul DNA și vreau să fac următoarele precizări: în primul rând consider acuzațiile…

Publicată de Nicolae Banicioiu pe Marţi, 20 octombrie 2020

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW