Friday, April 19, 2024
Jurnalism corect


Reacția liderului PNL Neamț, după ce a fost trimis în judecată de DNA: Nu am săvârșit nicio infracțiune. Sunt nevinovat

By Vîrban Robert , in Justitie Politic Stirile zilei , at 23 februarie 2021

După ce a fost trimis marți în judecată de DNA, liderul PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc, s-a declarat nevinovat, însă nu a dorit să comenteze acuzațiile procurorilor.

„Am luat la cunoștință cu surprindere, din comunicatul de presă, că procurorii DNA – Serviciul teritorial Bacău – au dispus trimiterea mea în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență. Nu am săvârșit nicio infracțiune. Sunt nevinovat. Nu comentez mai multe, dar vreau să reamintesc că ”această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”. Mai înțeleg că abia de acum primesc șansa reală de a mă apăra”, a scris Mugur Cozmanciuc, pe pagina sa de Facebook.

Mugur Cozmanciuc a fost trimis marți în judecată de Direcția Națională Anticorupție pentru trafic de influență, după ce ar fi pretins 500.000 lei de la un om de afaceri pentru numirea unei persoane în funcția de director general la „Apele Române”.

Sursa foto: Facebook / Mugur Cozmanciuc

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW