Monday, May 23, 2022
Jurnalism corect


Răzvan Cuc, nemulțumit de lipsa de democrație din PSD: Paul Stănescu & Co s-au trezit șefi peste partid și se cred atotputernici

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 24 iunie 2020 Etichete:

Fostul ministru al Transporturilor Răzvan Cuc a acuzat lipsa unei dezbateri reale în interiorul Partidului Social Democrat, situație de care s-ar face vinovat secretarul general interimar al formațiunii, Paul Stănescu.

„Când simți că pierzi controlul, ataci public fără să te uiți în jurul tău. Paul Stănescu & Co s-au trezit șefi peste Partid și se cred atotputernici. Când un membru PSD își permite să aibă propria opinie, să nu fie de acord cu Paul Stănescu & Co, devine ”un aventurier politic” care e ”preocupat doar de funcții”.”

Totodată, Cuc a transmis conducerii interimare a PSD să organizeze cât mai repede un congres al partidului care să genereze dezbateri și critici constructive.

„Actuala conducere PSD trebuie să înțeleagă că oamenii s-au săturat de aceleași fețe, e momentul ca în PSD să vină oameni cu experiență politică și cu o viziune nouă. E nevoie de un congres corect, democratic, cu dezbateri reale și critici constructive.”

Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW