Monday, May 20, 2024
Jurnalism corect


Razie în Portul Constanța: Poliția caută persoane date în urmărire

By Florea Eva , in Stirile zilei , at 9 mai 2024

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Constanța desfășoară, astăzi, o razie în Portul Constanța, cu scopul de a asigura un climat de ordine și siguranță publică.

Potrivit ZiuaConstanța.ro, acțiunea are ca scop legitimarea persoanelor și depistarea celor date în urmărire. dar și degajarea drumurilor publice din incinta portului, parțial blocate de autocamioane aflate în staționare, și dirijarea acestora către locurile de parcare special amenajate.

„În această dimineaţă, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa desfăşoară o razie de amploare în Portul Constanţa, pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică. De asemenea, acţiunea are ca scop legitimarea persoanelor şi depistarea celor date în urmărire”, anunţă IPJ Constanţa.

La acțiune participă polițiști din structurile de ordine publică, investigații criminale, precum și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Acțiunea se desfășoară cu sprijinul polițiștilor de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă și Serviciului pentru Imigrări al Județului Constanța, precum și al jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța și specialiștilor din cadrul Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța.

Foto: Inquam Photos / Tudor Costache

 

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW