Tuesday, February 20, 2024
Jurnalism corect


Războiul din CSM ajunge în etapa plângerilor penale/ Evelina Oprina a dat informații la DNA despre proiectul TAEJ

By Madalina Balaceanu , in Justitie , at 16 iulie 2020 Etichete: , , ,

Judecătorul Evelina Oprina a făcut plângere la Direcția Națională Anticorupție în legătură cu proiectul CSM „TAEJ- Transparență, accesibilitate și educație juridică prin îmbunătățirea comunicării publice la nivelul sistemului judiciar”, pentru ca procurorii să verifice o procedură de achiziție finalizată cu semnarea contractului de prestări servicii de către membrii CSM și personal din aparatul tehnic.

„Comisia a luat act de împrejurarea formulării de către doamna judecător Evelina Oprina a unei “informări” adresate Direcției Naționale Anticorupție, în temeiul art. 23 din Legea 78/2000, pentru verificarea procedurii de achiziție finalizată cu semnarea contractului de prestări servicii de către membri CSM și personal din aparatul tehnic”, a transmis CSM.

Oprina a anunțat, luni, că demisionează din postul de manager al proiectului CSM ”TAEJ – Transparență, accesibilitate și educație juridică prin îmbunătățirea comunicării publice la nivelul sistemului judiciar”. Mai multe AICI

Ulterior, CSM a transmis că este regretabil faptul că judecătoarea CSM Evelina Oprina  a ales o manieră de comunicare publică „ce neagă regulile specifice dialogului intern colegial”. Citește AICI reacția CSM.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW