Friday, January 27, 2023
Jurnalism corect


Răsturnare de situaţie în cazul brancardierului care a detubat o pacientă COVID, provocându-i decesul. Judecătorii au decis arestarea preventivă

By Andreea Traicu , in Justitie Stirile zilei , at 16 decembrie 2020 Etichete: , ,

Instanţa de apel a decis arestarea preventivă a brancardierului care a ucis o pacientă COVID, deconectând-o de la aparate. Iniţiat, bărbatul fusese plasat în arest la domiciliu.

O pacientă internată cu COVID-19 în secția ATI a Spitalului „Dr. Victor Babeș” a decedat, după ce brancardierul ar fi deconectat-o de la aparate.

În după-amiaza zilei de joi, 10 decembrie 2020, în cadrul compartimentului Terapie Intensivă (TI) al Spitalului de Boli Infecțioase și Tropicale ,,Dr. Victor Babeș,’ a avut loc un incident regretabil, soldat cu decesul unei paciente COVlD-19, in vârstă de 65 de ani, internată în cadrul compartimentului începând din data de 25 noiembrie 2020. Existând indicii solide că decesul nu a avut loc din cauze naturale sau medicale, coordonatorul turei de gardă a Spitalului de Boli Infecțioase și Tropicale ,,Dr. Victor Babeș” a sesizat organele competente, respectiv Parchetul și Poliția, care au declanșat imediat o anchetă, circumstanțele exacte ale producerii incidentului fiind în prezent investigate”, potrivit unui comunicat transmis de conducerea Spitalului „Dr. Victor Babeș” din Capitală.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW