Monday, July 4, 2022
Jurnalism corect


Rareș Bogdan: PNL nu va renunța la finanțe, justiție, dezvoltare, interne și transporturi

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 6 decembrie 2020

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a declarat duminică seară, după anunțarea datelor exit-poll-ului CURS Avangarde, că liberalii nu vor ceda în cadrul negocierilor pentru formarea guvernului la funcția de premier și alte cinci portofolii cheie – Ministerul Finanțelor, Ministerul Justiției, Ministerul Dezvoltării, Ministerul de Interne și Ministerul Transporturilor.

Rareș Bogdan a mai precizat că mizează pe obținerea a 32% la aceste alegeri, sperând ca după redistribuirea voturilor liberalii să obțină 35% din fotolii.

„Noi avem 32%, la redistribuire mai luam până la 35% locuri în parlament. Partidul domnului Cioloș poate să ajungă la 18-19% după redistribuire, deja avem împreună peste 50%. Sunt uimit de scor, este foarte bun. Va fi un scor consolidat de primul loc. PNL nu va renunța la finanțe, la justiție, la dezvoltare, la interne, la transporturi. Numele nostru pentru funcția de premier este extrem de clar. Nu vom accepta premier de la un alt partid politic. Este un nume acceptat, votat, Ludovic Orban”, a declarat Rareș Bogdan la Antena 3.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW