Tuesday, August 9, 2022
Jurnalism corect


Rareș Bogdan, încrezător în șansele liberalilor la alegerile locale: Toate oraşele mari vor fi ale PNL

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 12 septembrie 2020 Etichete: , ,

Rareș Bogdan susține că Vaslui o să fie singurul oraș mare din Moldova în care PNL nu va câștiga la alegerile locale. Prim-vicepreședintele PNL este încrezător în șansele liberalilor, spunând că toate orașele mari, cu mici excepții, vor fi „galbene”.

Rareș Bogdan a analizat sondajele electorale din toate orașele țării, inclusiv din Moldova. Prim-vicepreședintele PNL a declarat că Vaslui va fi singura zonă din regiune în care PSD va câștiga alegerile locale.

Iaşiul este câştigător pentru PNL sută la sută. Păstrăm Suceava, câştigăm la Neamţ, foarte interesant, împotriva unuia dintre cei mai toxici baroni pe care îi are PSD, Ionel Arsene, un tip apărut din nimic şi care s-a transformat într-un baron de un grobianism cum rar mi-a fost dat să văd. Acolo va câştiga Mugur Cozmanciuc. Vom câştiga într-un mod categoric Bacăul şi vom avea o surpriză foarte plăcută pentru români la Vrancea, acolo unde Marian Oprişan este în corzi. Voi fi două zile acolo, alături de Ion Ştefan şi de colegii noştri la Vrancea. Focşaniul este ca şi câştigat, dar trebuie să câştigăm şi Consiliul Judeţean. Ne batem şi la Botoşani, iar cu transferul lui Cătălin Flutur (primarul PNL de Botoşani – n.r.) vom lua şi Consiliul Judeţean. Dacă vă uitaţi pe hartă, mai avem Galaţiul unde George Stângă va câştiga. Avem o problemă, deşi n-ar trebui să spun asta, dar fiind foarte sincer, recunosc că situaţia de la Vaslui este una complicată, deşi Mitică Buzatu ar trebui îngropat politic. Acolo putem avea surprize neplăcute. E singurul loc unde mă aştept la surprize neplăcute şi doar pentru că Nelu Tătaru a preferat să stea şi să facă o treabă de ministru foarte bună şi îl felicit. Dacă acolo ar fi candidat Nelu Tătaru, Mitică Buzatu ar fi fost aruncat la lada de gunoi a istoriei“, a spus Rareș Bogdan în cadrul unei conferințe de presă.

În plus, europarlamentarul liberal este încrezător în șansele pe care le are partidul său, afirmând că toate orașele mari vor avea primari liberali din data de 27 septembrie.

Singurul oraş mare unde e un pic complicat şi datorită faptului că nu am reuşit o alianţă comună, este Craiova. În rest, toate oraşele mari vor fi ale PNL. Vom păstra tot ce avem şi vom câştiga oraşe pe care nu le-am avut până acum. Ştiţi harta aceea de duminică seară de la ora 21.00 când era intracarpaticul galben cu două trei pete verzi şi în rest era roşu cu câte o pată galbenă, precum Călăraşiul. De data asta veţi vedea o hartă în care galbenul va fi dominant pentru prima dată în 30 de ani“, a declarat Rareş Bogdan.

Sursă foto: Inquam Photos / Justinel Stavaru

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW