Sunday, May 26, 2024
Jurnalism corect


Rareș Bogdan, înainte de ședința coaliției: „Dacă vrem să mai funcţioneze, este nevoie să avem mintea la noi şi să venim cu candidat unic”

By news.ro , in Politic Stirile zilei , at 22 aprilie 2024 Etichete: ,

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat luni, înainte de şedinţa coaliţiei, că dacă vor să mai funcţioneze coaliţia, crede că e nevoie să aibă mintea la ei şi să vină cu candidat unic, pentru că, dacă merg cu candidat separat, dinamitează şansele lui George Tuţă şi Rareş Hopincă, candidaţii comuni ai celor două partide la sectoarele 1 şi 2. ”E o situaţie grea, dar trebuie să ieşim astăzi cu o soluţie finală”, a mai spus liberalul.

Întrebat dacă un nou candidat al coaliţiei lansat după ziua de astăzi are şanse în condiţiile în care şi medicul Cătălin Cîrstoiu a fost anunţat târziu, Rareş Bogdan a spus: „E o situaţie grea, dar trebuie să ieşim astăzi cu o soluţie finală”.

Despre scenariile unui candidat unic al coaliţeii  sau candidaţi separaţi la Primăria Capitalei, Rareş Bogdan a răspuns: ”Dacă vrem să mai funcţioneze coaliţia, cred că e nevoie să avem mintea la noi şi să venim cu candida tunic. Dacă mergem cu candidat separat, dinamităm şansele lui George Tuţă şi a lui Rareş Hopincă.

Coaliţia PSD-PNL se reuneşte, luni, la ora 10.00, pentru a decide dacă medicul Cătălin Cîrstoiu rămâne candidatul la Primăria Capitalei, în urma acuzaţiilor privind incompatibilitatea sa. Decizia vine în condiţiile în care doctorul trebuia să îşi depună caniddatura, luni, la Biroul Electoral Municipal. Liberalii iau în calcul inclusiv să meargă cu un candidat propriu la Primăria Capitalei, în cazul în care medicul nu va mai fi candidatul alianţei PSD-PNL, în timp ce PSD vrea ca şi la Capitală cele două partide să vină cu un candidat comun, membru de partid.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW