Friday, February 3, 2023
Jurnalism corect


Rareș Bogdan: Împreună putem face din România un stat puternic, demn, inflexibil la posibile tentative de a-l vulnerabiliza

By Madalina Balaceanu , in Politic , at 2 ianuarie 2020 Etichete: , , ,

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a declarat că anul 2019 a fost foarte greu, dar avem cu toții „o oboseală fericită în pași”. Liberalul îi îndeamnă pe români să creadă în șansa PNL-ului de a face din „normalitate pista de lansare a unui destin glorios”.

„La Multi Ani! An Nou Fericit tuturor! Bunul Dumnezeu sa ocroteasca Romania! 2020 sa va aduca bucurii, satisfactii si impliniri!
Vă doresc din tot sufletul să aveți un an minunat! Să fiți sănătoși, inspirați, să vă păstrați limpezimea și curajul! Să nu vă părăsească încrederea!
Anul care s-a încheiat a fost greu, dar avem cu toții, vorba poetului, „o oboseală fericită în pași”! Am reușit să întoarcem, cu toții, destinul României, dar fără inimile voastre puternice, minunea nu ar fi fost posibilă! Ne aducem țara în normalitate, pas cu pas, căci merităm un tărâm în care să ne simțim cu toții acasă! Demnitatea, democrația, solidaritatea și libertatea pe care le-am întărit în anul ce se încheie trebuie să ducă la prosperitate pentru toți, nu doar pentru unii! Vă rog să credeți în șansa noastră de a face din normalitate pista de lansare a unui destin glorios, așa cum merită românii! Împreună putem face din România un stat puternic, demn, inflexibil la posibile tentative de a-l vulnerabiliza!
Oameni buni, să vă fie copiii, părinții, bunicii, prietenii sanatosi si fericiți! Să le ferească bunul Dumnezeu inima de tristețe!
Nu uitați să iubiți România și în 2020! Vatra strămoșească este singura noastră ancoră, rădăcinile puternice nu ne vor trăda niciodată!
La mulți ani, dragi români, oriunde v-ați afla! Mă înclin în fața voastră!”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

 

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW